Sungurlu Organize Sanayi Bölgemizde, ELFA Lojistik Endüstriyel Streç Film Fabrikasının, temel atma törenini gerçekleştirildi

Sungurlu Organize Sanayi Bölgemizde, ELFA Lojistik Endüstriyel Streç Film Fabrikasının, temel atma törenini gerçekleştirildi

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekilimiz Sn. Vahit Kayrıcı, Sungurlu Kaymakamımız Sn. Mutlu Köksal, MHP İl Başkanı Sn. Mehmet İhsan Çıplak, İl Ocak Başkanı Sn. Orhan Tosik, Merkez İlçe Başkanı Sn. Mustafa Serdar Avcu, İlçe Başkanı Sn. Orhan Özyol, İlçe Ocak Başkanı Sn. Ahmet Semih Çökmez, Teşkilat Yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcilerimiz ve Muhtarlarımızla birlikte Sungurlu OSB’mizde faaliyet gösterecek bir fabrikanın daha temeli atıldı.

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere yapmış olduğu paylaşımda; “Bu vesileyle; ELFA Lojistik Firması Genel Müdürü Sn. Hüseyin Aşık’ı, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Volkan Peker’i ve yol arkadaşlarını tebrik ediyor, işlerinde muvaffakiyetler diliyorum.

Sungurlu OSB’ye yapılan yatırımlar hususunda gayret gösteren, Kaymakamlığımıza, Ticaret ve Sanayi Odamıza, İlçemizin istikbali için gayret gösteren tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekilimiz Sn. Vahit Kayrıcı, MHP İl Başkanı Sn. Mehmet İhsan Çıplak, İl Ocak Başkanı Sn. Orhan Tosik ve Merkez İlçe Başkanı Sn. Mustafa Serdar Avcu’yu; Belediyemizde ağırladı.

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum